Povestea Mariei – viața dupa Gastric Sleeve

Bună, sunt Maria! 

Am făcut operația de micșorare a stomacului (Gastric Sleeve) si am slăbit 80 de kilograme intr-un an. Am ales operația de slăbire pentru că am încercat totul  – am făcut sport, am făcut toate dietele nebunești – și totul a ajuns să mă facă să mă îngraș și mai mult. 

După ce slăbeam puțin, după un timp mă ingrășam și mai tare ca la  început. Nimic nu a funcționat pentru mine. 

Pierderea în greutate și menținerea ei, după o intervenție chirurgicală de slăbire este mult mai ușoară decât credeam că va fi. Și, am slăbit mult mai repede decât credeam că va fi. M-am gândit că, poate, mi-ar lua aproximativ doi ani să ajung unde sunt acum – și a trecut doar un an.

Viața mea  înainte de operația de slăbire arăta ca și cum  eram inchisă intr-o camera din care nu puteam ieși. In toate pozele mele de dinainte de operația de micșorare a stomacului puteai să-mi vezi zâmbetul, dar ceva parcă era in neregulă. 

Credeam că sunt fericită, dar acum cand  mă uit la ele, pare un zâmbet fals, de parcă nu zâmbeam cu adevărat. Eram atât de nefericită.

După ce am slăbit și după operația de slăbire, mă simt mult mai bine. Sunt mult mai fericită în pozele mele, chiar zâmbesc. Nu este doar un zâmbet, chiar ma pot bucura de viața din plin- mă plimb foarte mult, am inceput să ies in oraș și sa imi fac mulți prieteni, merg cu rolele si bicicleta, merg la inot fără sa mă gandesc ca ceilalți se vor uita ciudat.

Am ales să fac operația la |dr. Gabriel Matei pentru că m-am uitat pe net și am citit o mulțime de lucruri bune despre el. Am fost la câteva consultații diferite cu diferiți medici. El a fost singurul care m-a făcut să mă simt confortabilă și în siguranță și nu ca și cum aș fi fost doar un alt lucru din care caștigă bani.

Mi-a răspuns la toate întrebările, m-a făcut să mă simt in largul meu . Chiar a ascultat ceea ce încercam să-l întreb.
Personalul medical din echipa Dr. Gabriel Matei este uimitor.
M-au făcut să simt că sunt cel mai bun prieten al lor și că sunt familia lor. De fiecare dată când merg la întâlnirile cu domnul doctor mă simt atat de bine pentru că discuțiile  sunt atât de drăguțe și încurajatoare.

Dacă ar fi sa o iau de la capăt, aș face-o din nou și din nou, de fiecare dată. Nu aș schimba asta pentru nimic in  lume.

 

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău