10 motive pentru care alegi Gastric Sleeve

Vă întrebați care sunt beneficiile operației de micșorare a stomacului?
Dacă sunteți în căutarea unor motive pentru care oamenii aleg operația gastric sleeve ca opțiune chirurgicală preferată, iată primele 10 motive
1. Reducerea diabetului de tip 2: Unii pacienți raportează chiar remiterea completă a bolii.
2. Îmbunătățirea apneei în somn: Apneea în somn este mai probabil să apară în rândul pacienților supraponderali și poate duce la probleme grave de sănătate, deoarece afectează calitatea somnului prin interferarea cu respirația.
3. Vindecare mai ușoară: Gastric sleeve este o intervenție chirurgicală mai puțin invazivă decât bypass-ul gastric tradițional. O porțiune a stomacului este îndepărtată, dar intestinul subțire nu trebuie să fie redirecționat.
4. Timpul de recuperare este relativ scurt în comparație cu alte proceduri.
5. Vă săturați repede: Pacienții cărora li s-a făcut micșorare de stomac raportează că se simt mai plini cu mai puține calorii după operație. Prin consumul confortabil de mai puține calorii, pacienții pierd în greutate.
6. Metabolism stimulat: Aceștia experimentează, de asemenea, o creștere a metabolismului lor, probabil din cauza modificărilor hormonale facilitate de intervenție chirurgicală.
7. Fără restricții sociale: Persoanele cărora li s-a făcut gastric sleeve pot mânca cantități mici pe parcursul zilei, în loc să aibă o masă copioasă noaptea, așa cum făceau înainte de operație. Mâncatul în cantități mici pe parcursul zilei permite pacienților să participe în continuare la aspectele sociale ale meselor.
8. Funcționează: Cu această procedură, pacienții se pot aștepta să piardă 85% din excesul de greutate.
9. Satisfacția cu alimente: Nu există niciun impact negativ din dietă, deoarece pacientul poate mânca o varietate de alimente și se poate simți mulțumit și sătul fără a mânca în exces.
10. Fără restricții alimentare: pacientul se poate bucura în continuare de toate alimentele pe care le iubesc, doar în porții reduse! Nu există alimente interzise; totul este despre controlul porțiilor.
‼️‼️Nu trebuie să vă mai bazați pe voință și pe dietă.
Bucurați-vă de beneficiile sleeve-ului gastric astăzi!
Obțineți operația de slăbire de care aveți nevoie!
Dr. Gabriel Matei
Chirurgia obezității

 

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău